A játékos is volt gyerek!

2018.05.15 09:32NBI A

A cikkben található egy gyerekkori kép az egyik játékosunkról, ismerd fel és nyerj egy ajándékcsomagot.

A hazai bajnoki mérkőzéseink előtt PVSK-Panthers ajándékcsomagot sorsolunk ki azon szurkolók között, akik részt vesznek játékunkban. Ennek keretében a csapat egyik játékosának gyermekkori képét tesszük közzé, szurkolóink feladata mindössze annyi, hogy a képről felismerjék, melyik játékosunkról készült a felvétel.

A tippeket weboldalunkon, a kapcsolat menüpontra kattintva, e-mailben fogadjuk. A helyesen tippelők között sorsoljuk ki az ajándékcsomagunkat, amit a következő (PVSK-Veolia - Alba Fehérvár) hazai mérkőzésünk előtt, a Lauber Dezső Sportcsarnokban adunk át a szerencsés szurkolónknak. 

Játékra fel, lássuk, ki ismeri igazán jól a Pécsi VSK-VEOLIA játékosait!

A játék zárása 2018.05.17-én csütörtök 10:00 órakor, sorsolás aznap. A megfejtést és a nyertes nevét, illetve a sorsolásról készült videót a PVSK-Panthers Facebook-oldalán tesszük közzé, csütörtök este. A nyeremény átvétele pénteken, a Pécsi VSK-VEOLIA - Alba Fehérvár mérkőzés (2018.05.18. 18:00) előtt.

Melyik játékosunk van az alábbi képen? Megfejtés küldése e-mailben, klikk!

Egy kis segítség: A kép gyerekkorában egy olyan játékosunkról készült, aki bár még nem sok lehetőséget kap felnőtt csapatunkban, az U20-as, és az NB I. B-s alakulatunk meghatározó tagja.

A képen Dragasevic Veljko látható. Köszönjük a megfejtéseket! A nyertes Masnecz Csenge lett.