Hozhatna a Mikulás egy győzelmet

2018.12.05 19:04NBI B

NB I. B-s csapatunk Törökbálintra látogat a bajnokság 11. fordulójában, ahol akár harmadik győzelmét is begyűjthetik Juhász Olivér tanítványai.

Nem egyszerű ez a szezon az NB I. B Piros csoportjában szereplő csapatunk számára. A nagy nyári jövés-menés és fiatalodás után sajnos jöttek is vereségek egymás után a pontvadászat őszi szezonjának elején. Aztán egy idő után már nem csak a játék javult, de úgy tűnik, most már az eredmények is kezdenek jönni. Utolsó öt bajnokinkból kettőt meg tudtunk nyerni, és bár szerda este idegenbeli meccs vár ránk, nem elképzelhetetlen, hogy meglehet a harmadik is.

Az MTK Törökbálint vendégei leszünk ugyanis, ahol azért nem kell remegni a lábaknak, hiszen ellenfelünk sem szerepel valami rózsásan eddig a szezonban. Éppen ugyanolyan mutatóval áll, mint mi, két győzelem mellett nyolc veresége van, csak jobb kosárkülönbsége miatt előz meg minket a tabellán. Ha valamikor tehát, akkor éppen most lehetne egy idegenbeli győzelemmel gyarapítani a pontjainkat. Mivel éppen december 6-án játszunk, ki tudja. Talán egy jó teljesítményt látva még a Mikulás is segít nekünk egy kicsit az MTK ellen. Csak, hogy a mi puttonyunkba is kerüljön valami, amit hazahozhatunk.

Program:

2018.12.06. 17:00 | MTK Törökbálint - PVSK-Kronosz Kiadó, U20
Férfi kosárlabda NB I. B. U20, 11. forduló. Törökbálint, Bálint Márton Általános- és Középiskola

2018.12.06. 19:15 | MTK Törökbálint - PVSK-Kronosz Kiadó
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 11. forduló. Törökbálint, Bálint Márton Általános- és Középiskola