Kezdődhet a kártyagyűjtés!

2018.12.14 10:47NBI A

Újdonsággal jelentkezünk a Kaposvár elleni, szombat esti hazai meccsünkön: elkezdődik a PVSK kosaras kártyáinak árusítása.

Ki ne emlékezne a boldog 90-es évekre, amikor a megrögzött NBA-rajongó magyar kosárlabda-kedvelők gyűjtögették, csereberélték az amerikai játékosok fényképével ellátott kártyákat. Egy-egy Jordanesért sokan ölre mentek volna, persze akadt, aki inkább Toni Kukocsra gyúrt.

Azok az évek ugyan már messze vannak, de a sportág pécsi szerelmesei hamarosan feleleveníthetik a szép időket, ezúttal azonban baranyai, pécsi, sőt, egyenesen PVSK-s köntösbe csomagolva. Klubunk ugyanis az előkészítő munka után a most szombati, Kaposvár elleni mérkőzésen elkezdi árusítani a PVSK-s kosaras kártyákat – és innentől kezdve minden egyes hazai mérkőzésen meg is lehet azokat vásárolni. Mindenkinek lesz esélye rá, hogy megtalálja kedvencét, akár többféle „kiadásban” is. Minden egyes játékosunkról ugyanis öt különböző kártya készült, amelyek között akadnak majd egészen extra kinézetűek is. Ráadásul nem is kell nagyon mélyen a zsebbe nyúlni, hogy valaki el tudja kezdeni összegyűjteni kedvenceit, egy csomag ugyanis – amiben rögtön három kártya van – csupán 300 forintba kerül. Arról nem is beszélve, hogy aki egyszerre vesz öt csomaggal, azt megajándékozzuk egy plakáttal, amelyen valamennyi kártya szerepel.

Indulhat tehát a gyűjtés, mindenki összeállíthatja a kedvenc kezdő ötösét, bezsebelheti „valamennyi” Budimirt vagy épp Antónit, és persze kezdődhet a cserélgetés is. Meg majd az első büszke felkiáltás: „Megvan az összes!”