Nyerni akarunk!

2019.01.11 18:06NBI A

Az Alba ellen egy hete rossz sorozatot sikerült megszakítanunk, most pedig idegenbeli mérlegünket szeretnénk javítani Sopronban.

Szó se róla, nagyon kellett már egy léleknyugtató győzelem. Az előző év végén ugyanis negatív spirálba került NB I-es csapatunk, három vereség is becsúszott egymás után. Egy hete azonban, az Alba Fehérvár ellen újra sikerült nyerni, az a hazai siker pedig bizony nem csak számszakilag volt fontos csapatunknak, legalábbis erről beszélt irányítónk, Pongó Máté.

- Az Alba ellen tényleg nagyon fontos volt, hogy újra nyerni tudjunk, és hála istennek sokkal jobb teljesítményt is nyújtottunk, mint az azt megelőző meccseinket – mondta Pongó. - Az elején szerencsére nekem is kijött a lépés. Igaz, hogy nem én vagyok a csapatban az első számú pontfelelős, de pont úgy jöttek ki a helyzetek,hogy el kellett vállalni őket, és be is jöttek a dobásaim.

Ezzel a sikerrel azonban nem szeretné beérni csapatunk, szombaton este ugyanis Sopronban lesz jelenésünk.

- Eddig az idegenbeli mérlegünk nem túl jó, ezen feltétlenül szeretnénk javítani – árulta el Máté. - A Sopron hazai pályán mondjuk nagyon veszélyes. A legnagyobb fegyverük a Warner, Lemar hátvédpáros. Ők pontszerzés és előkészítés terén is erősek. Illetve arra is oda kell majd figyelnünk, hogy az ellenfél jól hozza el a támadó lepattanókat. Nem szabad engednünk, hogy második esélyhez jussanak, ha ki tudunk védekezni egy soproni támadást, akkor meg kell szereznünk a lecsorgó labdákat. Mindent összegezve természetesen nyerni akarunk, ez nem is kérdés.

Program:

2019.01.12. 15:15 | Sopron KC - Pécsi VSK-VEOLIA, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 15. forduló. Sopron, Novomatic Arena

2019.01.12. 18:00 | Sopron KC - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 15. forduló. Sopron, Novomatic Arena

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók a helyszínről...

---

Sopron KC - PVSK-Veolia előtt

Szentendrei Áron: - Tele önbizalommal utazunk szombaton Sopronba, mert a győzelem nagy lépés lenne a céljaink elérése felé.

Közzétette: PVSK-Panthers – 2019. január 10., csütörtök