Ingyenes lesz a Falco elleni bajnoki

2019.02.12 13:13NBI A

Ingyenes lesz a belépés a PVSK-Veolia következő hazai mérkőzésére, a Falco ellen, a csapat pedig pénzbüntetést kapott a Serco-TF-BP elleni legutóbbi, hazai vereséget követően.

Sokan nem akartak hinni a szemüknek szombaton este, akár ott voltak a PVSK-Veolia hazai mérkőzésén a Lauber Dezső Sportcsarnokban, akár az online közvetítésben követték a mérkőzés alakulását. Hiába látogatott ugyanis az addig mindössze egyetlen győzelmet szerző sereghajtó, a Serco-TF-BP Pécsre, és hiába tűnt a hazai csapat ingadozó formájának ellenére is egyértelműnek a PVSK-győzelem, a vendégek egy dudaszós triplával végül legyőzték a felsőházba igyekvő, vereségével azonban a nyolcadik helyre visszacsúszó Vasutat. Amennyire meglepő volt az eredmény, annyira komoly intézkedéseket eredményezett a csapat körül.

- Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni a csapat nevében mind a mérkőzésre kilátogató szurkolóinktól, mind a támogatóinktól a váratlan vereség miatt. A pontvesztés és a mutatott hozzáállás mellett a csapat vezetése sem mehetett el szó nélkül, ezért úgy döntöttünk, hogy pénzbüntetéssel sújtjuk a csapat játékosait és edzőit. A levonásból származó pénz lehetőséget ad arra, hogy a következő hazai meccsünkre, a Falco elleni rangadóra minden szurkolónkat vendégül lássuk, a március 8-i, nőnapi találkozóra így nemcsak a hagyományokhoz híven a hölgyeknek, hanem mindenkinek ingyenes lesz a belépés. Bízunk abban, hogy lelkes szurkolótáborunk, amelyik immár a második legnépesebb a ligában, nem pártol el tőlünk, és továbbra is kitart a csapat mellett. Most hosszabb szünet következik a bajnokságban, hiszen a hétvégi kupadöntőt követően a válogatott programja miatt nem lesznek bajnokik, így legközelebb március elsején lépünk pályára, Szegeden. Lesz tehát idő arra, hogy újra visszataláljon a helyes útra az együttes – mondta el Bán Gábor, a PVSK-Veolia csapatának ügyvezetője.