Hetedik szezonját is velünk kezdi Budimir

2019.07.04 16:40NBI A

Csapatkapitányunkkal egy évvel meghosszabbítottuk szerződését, és 4-es posztra leigazoltuk a kaposváriak korábbi U20-as válogatottját, a 21 éves Kocsis Zalánt.

Justin Alston sajnálatos sérülése után sokan kaphattunk a fejünkhöz, mondván, hogy ilyen balszerencse talán nincs is. Hála égnek azonban a rossz hír után máj jóval is tudunk szolgálni, méghozzá mindjárt kettővel! Az előző szezon végén járt le horvát csapatkapitányunk, Veljko Budimir szerződése. A sikerrel vett bronzcsata után klubunk vezetése meg is kezdte vele a tárgyalásokat az esetleges hosszabbításról. Örömmel jelentjük be, hogy Veljkoval mindenben megegyeztünk, így a következő, 2019/2020-as szezonra is aláírt csapatunkhoz. Nem mindennapi kapcsolat a miénk, hiszen Budimir még 2013-ban igazolt hozzánk. Azonnal együttesünk húzóembere lett, és nem sokkal később már csapatkapitányunk is. Az előttünk álló tehát már zsinórban a hetedik szezon lesz, amelyet PVSK-s játékosként fog megkezdeni, és ki tudja, talán nem is az utolsó. Az mindenesetre biztos, hogy a hűség szobrát lassan elkezdhetjük megformálni róla.

A rutinnal tehát nem lesz hiba a következő szezonban, és úgy tűnik, hogy fiatal tehetségek terén sem kell szűkölködnünk. Budimir szerződésének meghosszabbításával egy időben ugyanis egy új igazolásról is beszámolhatunk. Kocsis Zalán, a Kaposvári KK 21 éves, korábbi U20-as válogatott kosarasa döntött ugyanis úgy, hogy elfogadja ajánlatunkat, így a következő évben ő is a PVSK-Veoliát erősíti, e mellett NB I. B-s és U20-as csapatainknál is szerepet kap majd. A 197 centi magas, 4-es poszton bevethető kosarassal tehát tovább bővült keretünk így szépen alakulunk a felkészülés az augusztusi rajtja előtt.

Jelenleg szerződéssel rendelkező játékosaink: Pongó Máté, Bíró Levente, Ruják András, Antóni Csanád, Dragasevics Veljko, Andrija Csirics, Kocsis Zalán, Veljko Budimir, Horti Bálint.