Új névszponzora van NB I. B-s csapatunknak

2019.10.02 14:10NBI B

Az elmúlt öt évben már megszokhatták szurkolóink, hogy az NB I. B-ben szereplő csapatunk PVSK-Kronosz Kiadó néven játszotta mérkőzéseit. Együttesünk neve azonban az idei szezontól kezdve megváltozik, mostantól Pécsi VSK-CARGATE néven folytatjuk szereplésünket az NB I. B Piros csoportjában.

A szponzorváltás okairól a tulajdonosokat, Bernáth Miklóst és Galambos Attilát kérdeztük.

- Nagy örömömre szolgált, hogy az elmúlt években vállalkozásom, a Virágmandula Kft. könyvkiadója névadóként jelent meg a PVSK Férfi Kosárlabda Szakosztályánál – mondta Bernáth Miklós. - Jó célt szolgált annak a csapatnak a kiemelt támogatása, amelyik az élvonal előszobáját jelentette és jelenti az itt nevelkedett fiataloknak. Vállalkozásunknál komoly változások voltak az elmúlt évben, így a Kronosz Kiadó már nem része a Virágmandula Kft.-nek. Társaságunk ugyanakkor továbbra is elkötelezett támogatója a PVSK Férfi Utánpótlás Alapítványának és az NB I. A-s, és B-s csapatokat működtető PVSK Marketing Kft.-nek. Egy véletlen beszélgetés kapcsán kiderült, hogy a gyermekkori kosaras-társam, barátom, Galambos Attila szívesen lenne névszponzora az NB I. B-s csapatnak. Így kézenfekvő volt, a váltás, s külön öröm, hogy egy újabb komoly támogatóval bővült a szponzorok sora.

Galambos Attila, a csapat új névszponzorának a CARGATE Szolgáltató Kft. vezetője nagyon örül annak, hogy szorosabb kapcsolatba kerülhetett a kosárlabdával.

- Megtisztelő és felemelő érzés, hogy cégünk támogathatja a csapatot, és ezzel biztosíthatja a zökkenőmentes továbbműködést – jelentette ki Galambos. - Mindig is fontos volt számomra a kosárlabda, az életem részét képezi kisgyerekkorom óta, és mai napig is, hiszen heti szinten pattogtatom a labdát öregfiú csapatunkban, a Pécsi Szalonkosárlabda Sport Egyesületben. Fiaim is aktívan kosaraznak a PVSK U12 és U14-es korosztályaiban, igazi kosaras család vagyunk. Örömmel tölt el, hogy támogatásunkkal utat mutathatunk az utánpótlás korosztályoknak céljuk elérésében. Nem titkolt szándékunk, hogy nem csak 1 évig, hanem hosszú távon partnerei lehessünk az idén századik évét ünneplő PVSK-nak. A csapatnak sok sikert kívánunk a bajnokságban.

Csapatunk ügyvezetője, Bán Gábor örömét fejezte ki új támogatónk, a CARGATE érkezése kapcsán.

- Mindenek előtt hálás köszönettel tartozunk Bernáth Miklósnak az utóbbi években nyújtott támogatásért – kezdte Bán. - Nagyon örülök az új szponzorunk a CARGATE Kft. érkezésének, akivel reményeim szerint egy hosszútávú és sikeres együttműködés veszi most kezdetét, aminek gyümölcseként bízom az NB I. B Piros csoportjában szereplő csapatunk sikeres szereplésében.