Elő a plüssökkel!

2019.12.09 19:02NBI A

A pénteki, Sopron elleni hazai meccsünkön gyűjtést rendezünk, hogy kicsit szebbé tegyük a Vasasi Általános Iskola alsó tagozatosainak karácsonyát.

A péntek este nem csak azért lesz fontos csapatunk számára, mert a Sopron ellen egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, hanem azért is, mert december 13-án, az NB I-es csörtével párhuzamosan azért is igyekszünk tenni, hogy mosolyt csaljunk sok-sok kisgyerekek arcára az ünnepek közeledtével. Együttesünk ugyanis gyűjtést szervez a Vasasi Általános Iskola alsó tagozatos tanulói javára!

- Úgy gondoljuk, hogy mindig nagyon fontos az adakozás, kiváltképp ilyenkor, karácsony közeledtével – mondta el ügyvezetőnk, Bán Gábor. - Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy megpróbálunk egy kicsit hozzájárulni ahhoz, hogy szebbé, mosolygósabbá tegyük az ünnepeket a gyerekek számára. A Sopron elleni hazai meccsünkön várjuk valamennyi szurkolónk felajánlását, főként plüssjátékokat, kifestőt, színes ceruzát és filctollakat. Aki talál otthon olyan játékot, amit már nem használnak, de jó állapotban van, az hozza ki bátran pénteken, hiszen másnak ezzel nagy örömöt szerezhetünk!

A felhívás tehát él! Jöjjenek ki minél többen szurkolni csapatunknak a Sopron elleni meccsre, és segítsünk együtt mosolygóssá tenni sok-sok kisgyerek arcát a szeretet ünnepén!

---

Jön a karácsony! Segítsünk együtt!

Tegyük mosolygóssá sok kisgyerek arcát a szeretet ünnepén. A PVSK-Veolia férfi kosárlabdacsapata gyűjtést szervez a Vasasi Általános Iskola alsósai javára. December 13-án a PVSK-Veolia–Soproni KC bajnoki mérkőzésre várjuk az adományokat. Ha teheted, hozd el a megunt plüss állatkádat, vagy hozz kifestőt, színes ceruzát, filcet.

Szurkolj a PVSK-nak és szerezz örömet a Vasasi Iskola kis diákjainak!

---