Itt vannak az új kosaras kártyák!

2019.12.12 14:45NBI A

A Sopron elleni pénteki meccsünkön még az is jól járhat, aki épp karácsonyi ajándékon gondolkozik.

Pénteken este a Sopron csapatát látjuk vendégül, és mivel ez lesz idei utolsó hazai bajnokink, igyekszünk emlékezetessé tenni azt. A legfontosabb persze az lenne, hogy csapatunk győzelemmel búcsúzzon a Laubertől az idei évben, de klubunk azért a körítést is igyekszik minél vonzóbbá tenni. Arról már írtunk korábban, hogy gyűjtést szervezünk a Vasasi Általános Iskola alsó tagozatosai számára, illetve arról is beszámoltunk már, hogy a pénteki meccs előtt és alatt lehetősége lesz szurkolóinknak, hogy ingyenesen igényeljenek PVSK-GPC Centenáriumi kártyát. 

Itt azonban még nincs vége a „kiegészítőknek”, amellyel még emlékezetesebbé próbáljuk tenni 2019 utolsó hazai mérkőzését. Ugyanis. ahogyan már az előző meccseinken is megszokhatta mindenki, ismét lehetőség lesz a PVSK-Veoliás ajándéktárgyak megvásárlására. Szóval ha esetleg nincs még meg az összes karácsonyi ajándék, akkor a pécsi kosárbolondok számára itt az idő beszerezni a PVSK-s bögréket, zászlókat, párnákat (árak a 2. képen). De itt még mindig nem értünk a végére! A Sopron elleni mérkőzésünkön ugyanis ismét meg lehet vásárolni a tavaly bemutatkozó kosaras kártyákat is, ráadásul ezek már az idei keretünk valamennyi tagját tartalmazzák! Tehát ha esetleg Csirics, Pongó, Antóni vagy épp Budimir már meg is van, annak is érdemes ismét bevásárolni, hiszen már Diggs, Smith, Aiken és Ruják kártyájával is találkozhatunk a csomagokban!

---

Jön a karácsony! Segítsünk együtt!

Tegyük mosolygóssá sok kisgyerek arcát a szeretet ünnepén. A PVSK-Veolia férfi kosárlabdacsapata gyűjtést szervez a Vasasi Általános Iskola alsósai javára. December 13-án a PVSK-Veolia–Soproni KC bajnoki mérkőzésre várjuk az adományokat. Ha teheted, hozd el a megunt plüss állatkádat, vagy hozz kifestőt, színes ceruzát, filcet.

Szurkolj a PVSK-nak és szerezz örömet a Vasasi Iskola kis diákjainak!

---