Vissza akarunk vágni

2020.03.12 19:06NBI A

Zárt kapuk mögött fogadjuk szombaton az OSE Lions-t, Dragasevics Veljko szerint azonban hazai pályán így is győznünk kell.

---

A klubok egyeztetése alapján a PVSK-Veolia - OSE Lions mérkőzés elmarad!

Kelt. Pécs, 2020.03.13. 13:00 óra

---

Sok szempontból érdekes lesz az előttünk álló szombat. Nem elég ugyanis, hogy a koronavírus-járvány miatt üres lelátók ellőtt kell fogadnunk az Oroszlányt, épp egy olyan ellenfél ellen kell majd bizonyítanunk, amely az alapszakaszban egyszer már elagyabugyált minket. Nem túlzás ez, hiszen Oroszlányban 91-69-re nyert ellenünk az OSE, amely újonc létére is jó eséllyel pályázik arra, hogy ott legyen a középház mezőnyében a középszakaszban – és azon sem lepődnénk meg, ha a rájátszást is a legjobb nyolc között kezdené majd.

Kíváncsiak is voltunk, hogy mi lehet az OSE titka, erről pedig fiatal játékosunk, Dragasevics Veljko próbált nekünk egy kicsit mesélni, hiszen ő egy fél szezont már eltöltött korábban Oroszlányban.

- A titok leginkább az, hogy Oroszlányban nagyon imádják a csapatot a szurkolók – árulta el Dragasevics. - Ott igazából a kosárlabda az egyetlen sportlehetőség, és ezt minden egyes hazai meccsén érezni is lehet az együttesnek, ugyanis rendre telt ház előtt, félelmetes hangulatban várják az ellenfeleket. E mellett ne felejtsük el azt sem, hogy az OSE keretében is van öt légiós, méghozzá nem is rosszak, mindegyikük húzóember, leginkább talán Washington határozza meg a játékukat.

Azt játékosunk is megállapította tehát, hogy hiába jutott fel az élvonalba az OSE, közel sem szabad kiscsapatként rátekinteni.

- Igaz, hogy kikaptunk ellenük Oroszlányban, de most jó formában vagyunk, és, bár sajnos zárt kapuk mögött, de mégiscsak itthon játszunk – mondta Dragasevics. - Mi vagyunk az esélyesei a meccsnek, ennek megfelelően meg kell nyernünk a találkozót! Nekem múlt héten, az NB I. B-s meccsen volt egy kisebb bokasérülésem, de szerencsére már minden rendben van, már teljes intenzitással edzek.

Ahogy azt Dragasevics Veljko is említette, az OSE elleni bajnokink szombaton zárt kapus lesz, a szerdai (március 11.) kormányhatározat rendelkezései miatt nem lehet nézők előtt ilyen jellegű sporteseményt rendezni. Szurkolóink azonban, ha a helyszínen nem is szoríthatnak majd csapatunknak, a MindiGO Sport oldalán, illetve mobilos applikációján élőben nézhetik a meccset – ráadásul a szolgáltató most az előfizetési díjat is csökkentette. Sőt, ahogy véget ér a meccsünk, nem sokkal később, 21:30-tól a Pannon TV-n is visszanézhető lesz az OSE Lions elleni bajnokink.

---

Az Antenna Hungária Zrt. úgy döntött, hogy weben történő előfizetés esetén 50%-os kedvezménnyel, havi 399- forintért nyújtja a Hunbasket csomagját, ezzel is elősegítve, hogy a férfi és női kosárlabda bajnokság szurkolói minél szélesebb körben élőben követhessék kedvenc csapatuk zárt kapus mérkőzésit a MindiGO Sport-on. A mobilos applikációban történő vásárlás esetén 499- forintos havidíj áron érhető el a csomag. A kedvezményes árak a már meglévő előfizetések megújítására is érvényesek.

---

Program:

2020.03.14. 15:30 | Pécsi VSK-VEOLIA - OSE Lions, U20
Férfi kosárlabda NB I. U20, 22. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

2020.03.14. 18:00 Pécsi VSK-VEOLIA - OSE Lions
Férfi kosárlabda NB I. alapszakasz, 22. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ: www.pvsk-panthers.hu
Eredmények, statisztikák, illetve képek és videók helyszínről...

---