Pénteken újranézhetjük a 11 évvel ezelőtti kupadöntőt

2020.04.30 11:17NBI A

Facebook oldalunkon szurkolóink május 1-jén, 19 órától élhetik át újra csapatunk újkori történetének legnagyobb sikerét.

Kelley, Wittmann, Dénes, Grebenár, Bencze. Ismerős ötös? Ha igen, az egyáltalán nem a véletlen műve. Tizenegy évvel ezelőtt, 2009 áprilisában ezzel a kezdőötössel vágtunk neki a Magyar Kupa fináléjának, ami közel sem ígérkezett könnyűnek, hiszen Szombathelyen néztünk farkasszemet a Falcoval. Sztojan Ivkovics szakmai igazgatóval akkoriban nagyon ütős csapatunk volt, de még így sem mi számítottunk a döntő esélyesének, igaz válogatott magyar játékosaink mellett olyan kiváló légiósok alkották csapatunkat, mint Thomas Kelley, vagy az a Dragan Alekszics, aki egy évtizeddel később már, mint vezetőedző tért vissza klubunkhoz 2019 végén.

És bizony a finálé során sokáig a hazaiaknak is állt a zászló. Bár az eredmény szoros volt, de nagyon sokáig a Kálmán László fémjelezte Falco vezetett, a harmadik negyed végén például öt ponttal állt jobban ellenfelünk. Érdekesség egyébként, hogy akkoriban Andrija Csirics még a másik oldalon állt, hiszen klasszis játékosunk 11 évvel ezelőtt még a szombathelyieket erősítette. Azonban jött egy olyan utolsó tíz perc, amit valószínűleg sosem fogunk elfelejteni.

Május 1-jén, a munka ünnepén szeretnénk egy kicsit kedveskedni szurkolóinknak, és facebook-oldalunkon, este 19 órától műsorunkra tűzzük a 11 évvel ezelőtti, aranyat hozó döntőt! Aki ott volt Szombathelyen, vagy TV-n nézte a PVSK-diadallal záruló mérkőzést, az most újraélheti azt, aki pedig esetleg annó lemaradt róla, most egy nem mindennapi élménnyel gazdagodhat.

---

Program:

2020.05.01. 19:00 | Falco KC Szombathely - Pécsi VSK-Pannonpower
Magyar Kupa - Döntő. Facebook.com/PVSKPanthers

---

Közös a sikerünk! Köszönjük a VEOLIA Magyarország támogatását! Weblap: veolia.hu