Tovább támogat minket a BioTechUSA

2020.09.14 14:00NBI A

Határozatlan időre meghosszabbította partneri kapcsolatát a BioTechUSA és a Pécsi VSK-VEOLIA.

Minden sportágban elengedhetetlen, hogy a játékosok kiegyensúlyozottan, céljaiknak megfelelően táplálkozzanak. Egy tudatos, sportcéloknak megfelelő étrend kialakítása azonban komoly szaktudást igényel, nemcsak élsportolóknál, hanem azoknál is, akik hobbiszinten végeznek valamilyen testmozgást.

Ezt a szaktudást biztosítja Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártója, a BioTechUSA a Pécsi VSK-VEOLIA férfi kosárlabdacsapatának. Mivel a korábbi időszakok bizonyították, hogy mindkét fél kiemelkedő munkát végez a maga területén, így az együttműködés határozatlan időre meghosszabbításra került.

- A BioTechUSA több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, és ez idő alatt nemcsak termékkínálatunkat fejlesztettük folyamatosan, hanem a tudatos táplálkozással és étrend-kiegészítéssel kapcsolatos szaktudásunkat is – mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. - Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az általunk támogatott élsportolókat és csapatokat ne csak kifejezetten rájuk szabott termékcsomagokkal segítsük, hanem magasan képzett szakértői csapatunk által, a sporttáplálkozás témakörében edukációt is biztosítsunk számukra. Ezáltal pedig a tudatos táplálkozás bárki életének szerves része lehessen, legyen szó hobbi- vagy élsportolóról. Jelenleg több csapattal is együtt dolgozunk különböző sportágakból, amelyek legfőbb értékei a dinamikusság, professzionalizmus és fiatalos lendület, ezek pedig tökéletes összhangban állnak a BioTechUSA márkaprofiljával is. A Pécsi VSK-VEOLIA kosárlabdacsapatára is remekül illenek ezek a jelzők, így nagy örömünkre szolgál, hogy tovább erősödött a partneri kapcsolatunk.