NB I. B: Idén is PVSK-CARGATE

2020.09.28 15:25NBI B

A bajnokság Piros csoportjában szereplő együttesünket ebben az évben is a CARGATE Kft. támogatja névadó szponzorként.

Tavaly nyáron állapodott meg klubunk vezetése a CARGATE Szolgáltató Kft-vel, hogy az NB I. B Piros csoportjában szereplő együttesünk névadó szponzora lesz. Akkor 1+1 évre kötelezték el magukat a felek, és, bár a koronavírus járvány alaposan megnehezítette mindenki életét, mostanra eldőlt, hogy a vasárnap elrajtoló – és az MTK elleni sikerrel induló – szezonban is Pécsi VSK-CARGATE néven szerepel Rab Gyula vezette együttesünk.

- Először is szeretném megköszönni az előző szezonban nyújtott támogatást. Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ebben a nehéz időszakban is újra kitart mellettünk a CARGATE – nyilatkozta ügyvezetőnk, Bán Gábor. - Tudjuk jól, hogy az elmúlt hónapok nehézségei nem csak a sportélet, de a gazdasági élet szereplőit is megviselték, ennek fényében pedig különösen nagy köszönettel tartozunk névadó szponzorunknak. Én úgy látom, hogy a tavaly megkötött megállapodás magában rejti a sikeres, hosszútávú közös munka lehetőségét, mi a magunk részéről mindent igyekszünk megtenni, ami ehhez szükséges.

A CARGATE Szolgáltató Kft. vezetője, Galambos Attila úgy látja, hogy az első, csonkára sikeredett szezon után a második évben már igazán gyümölcsöző lehet az együttműködés.

- Kellett egy kicsit gondolkodnunk, amikor szóba került a folytatás, de igazából részünkről egyértelmű volt, hogy a bajban sem hagyjuk cserben a csapatot – mondta Galambos Attila. - Közel 40 éve kosárlabdázom, a gyerekeim is ezt a sportot űzik, így nyugodtan mondhatom, hogy szívügyem a dolog. Az előző év nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, hiszen a csapat az utolsó helyen állt, amikor félbeszakadt a bajnokság. Azonban úgy látom, hogy az idei keret, alkalmasint kiegészülve az A csapatból visszajátszó pár játékossal, hozni tudja majd azt, amit remélünk, nevezetesen, hogy stabil középcsapat legyen az NB I. B Piros csoportjában. Nagyon remélem, hogy többek mellett a mi segítségünk is hozzájárul majd ehhez.

Galambos Attilától azt is megtudtuk, hogy ő bizony minden egyes hazai meccsen ott lesz tervei szerint. Hogy miért?

- Azt szokták mondani, hogy az embernek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Nos, én ott szeretnék lenni a meccseken, ugyanis imádom ezt a játékot!

---
Képek: Pécsi VSK-CARGATE  MTK-Elite Basket - győzelemmel startoltunk!