Hofi Géza és Frei Tamás segített a bajban

2020.10.15 18:36NBI A

Bíró Levente igyekezett elfoglalni magát a hatósági karantén alatt, és bízik benne, hogy hamarosan már a pályán tudják megmutatni, milyen kellemetlen ellenfelei lehetnek riválisainknak.

Saját nevelésű irányítónk, Bíró Levente ugyan kicsit tartott az elején attól, hogy mivel fogja tölteni az idejét a hatósági karantén tíz napja során, azonban végül feltalálta magát a négy fal között. Mondjuk az talán kicsit könnyített a dolgán, hogy nem váratlanul kapta meg az értesítést.

- Ha jól emlékszem otthon voltam már, amikor jött a levél, hogy hatósági karanténba kell vonulnom – emlékezett vissza a szeptemberi eseményekre Bíró. - Sejtettük már, hogy „baj” lesz, nem lepődtem meg. Őszintén szólva eleinte azt hittem, hogy nehezen fogom viselni a bezártságot, de szerencsére jól bírtam. Próbáltam minél aktívabban eltölteni az időt, nem csak feküdni egész nap. Rengeteget olvastam például, főleg Frei Tamás és Hofi Géza könyveket, illetve bepótoltam néhány klasszikus filmet is, amelyek eddig kimaradtak. Mindemellett őszintén mondhatom, hogy két naponta takarítottam, pakolásztam otthon. Valószínűleg sosem volt még ennyire tiszta a lakásom, mint a karantén során. Összességében tartalmasan töltöttem el az időt.

Arra is kristálytisztán emlékszik, hogy mi volt az első dolga, amikor véget ért a bezártság.

- Amikor vége lett, azonnal elmentünk kávézni a srácokkal. De természetesen csak a teraszra – mondta mosolyogva Levente. - Ez után azért egy családi összejövetelre is elmentem.

Bár a leállásnak már vége, a csapat, ha óvatosan is, de már készülhet a bajnoki rajta, azért a pontvadászat már zajlik. Sok ugyan az elhalasztott, elmaradó összecsapás, de jó pár ellenfelet már láthattunk. Kíváncsiak voltunk arra, hogy irányítónk hogyan látja, az eddigiek alapján melyik ellenféltől mire lehet majd számítani?

- Ilyen korán egyébként is nehéz lenne jósolni, hogy milyen lesz a bajnokság – jelentette ki. - Az látszik, hogy az első öt csapat a bajnokságban nagyon erős lesz, a maradék három Play Off helyre pedig szinte bárki odaérhet majd. Nehéz bajnokságra számítok, talán egyetlen könnyű meccsünk sem lesz. Olyan a játékstílusunk, ami kellemetlen lehet majd sok csapat számára, remélem, ezt ki tudjuk majd használni a lehető legeredményesebben!

Bérletvásárlással támogathatják csapatunkat

Október 13-ától indult a 2020/21-es bajnokságra szóló bérleteink árusítása, az elmúlt szezonokhoz képest több változás került bevezetésre. Jegyeket is lehet elővételben vásárolni.