Kemény idegenbeli meccsre készülünk

2020.10.16 17:50NBI B

NB I. B-s csapatunk a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együtteséhez látogat a hétvégén.

Egy győzelem, egy vereség. Az NB I. B erősebbik, Piros csoportjában szereplő gárdánk eddig ezt az eredménysort tudja felmutatni az új szezonban. Rab Gyula vezetésével az MTK elleni hazai sikerrel rajtolt fiatal gárdánk a bajnokságban, majd az egyik aranyvárományos, a Nyíregyháza vendégeként szenvedett vereséget. Most vasárnap ismét kemény meccsre van kilátás, ugyanis az utóbbi szezonokban rendre jól szereplő Veszprém lát minket vendégül.

- Valóban újabb nehéz meccs vár ránk idegenben – mondta edzőnk, Rab Gyula. - Múlt héten Nyíregyházán játszottunk egy élcsapattal, ahol három negyeden át kifejezetten jók voltunk, azonban a negyedik negyedben sajnos felőröltek minket. Most egy olyan együttessel találkozunk Veszprémben, amely évek óta fel akar jutni az NB I.-be. Idén talán kicsit gyengébb a keretük, de ettől még egy masszív csapatról beszélünk. Két idegenbeli vereséggel kezdték a szezont, ezért várható, hogy most kettőzött erővel fognak küzdeni ellenünk. Megpróbáljuk felvenni a kesztyűt. Lesznek hiányzóink, de akik ott lesznek a pályán, mindent meg fognak tenni, hogy jó eredményt érjünk el.

A Veszprém az új szezonban eddig Nagykőrösön és Baján lépett pályára, és bár valóban két vereség az eddigi mérlege vasárnapi ellenfelünknek, egyik találkozón sem arról volt szó, hogy lejátszották volna a pályáról csapatukat. Aligha hihetjük tehát azt, hogy könnyű dolgunk lesz.

---

Program:

2020.10.18. 17:00 | HOYA-Pannon Egyetem - Pécsi VSK-CARGATE
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 4. forduló. Veszprém, Vetési Albert Gimnázium