Az egyik legfontosabb meccsünk jön

2021.01.13 11:58NBI B

NB I. B-s csapatunk számára az egyik legnagyobb rangadó következik csütörtökön, ugyanis a tabella utolsó helyén álló MTK együtteséhez látogatunk.

Tizenhárom lejátszott mérkőzés után két győzelemmel jelenleg a bajnoki tabella utolsó előtti helyén áll csapatunk, a Pécsi VSK-CARGATE az NB I. B Piros csoportjában. Rab Gyula vezette alakulatunk számára már a pontvadászat kezdetekor is a bentmaradás kiharcolása volt az elsődleges cél, ebben tehát továbbra sincs változás.

Éppen ezért a csütörtökön esedékes idegenbeli meccsünk az MTK ellen különösen nagy jelentőséggel bír. Hogy miért? Mert a fővárosiak foglalják el az utolsó pozíciót jelenleg, összesen egy győzelmet felmutatva eddig. Nem is nagyon kell ecsetelni tehát, miért is lesz hatalmas tétje ennek a mérkőzésünknek. Ha nyerünk a rangadón, akkor közelebb kerülhetünk az előttünk álló csapatokhoz – hiszen még a 9. helyezett is csupán két győzelemmel áll jobban nálunk jelen állás szerint. Nehezítő tényező, hogy egy makacs sérülés miatt Bíró Leventére ezúttal nem számíthat edzőnk, Rab Gyula. Persze, vele, vagy nélküle, mindenképpen nyerni kell!

Program:

2021.01.14. 19:00 | MTK Elite Basket - Pécsi VSK-CARGATE
Férfi kosárlabda NB I. B. alapszakasz, 14. forduló. Törökbálint, Sportközpont (zárt kapus)