A támadójátékon lesz a hangsúly

2021.04.30 14:09NBI A

Szombaton Oroszlányban folytatjuk az alsóház küzdelmeit, a 7. forduló következik.

A Zalaegerszegen kiharcolt győzelmünk után végre pozitív hangulatban készülhetünk soros bajnokinkra, amely egy újabb idegenbeli összecsapás lesz. Szombaton Oroszlányba látogatunk, és az OSE Lions vendégeiként próbálunk meg újabb sikert bezsebelni. Ha valami, akkor Veljko Budimir jó játéka biztosan kelleni fog ehhez – ezt remekül mutatta a ZTE elleni meccs is, ahol csapatkapitányunk 25 pontig jutva lett a legeredményesebb játékos.

- Én is örülök, hogy ilyen jól sikerült a Zete elleni bajnoki a számomra – ismerte el Budimir. - Ugyanakkor ez közel sem csak az én érdemem, ugyanis a társak remekül szolgáltak ki engem, nagyon sok, és jó labdát kaptam tőlük. Remek érzés volt végre ismét nyerni. Bár hullámvölgyek mindig akadnak, de Zalaegerszegen úrrá tudtunk ezeken lenni, ez volt a győzelmünk kulcsa.

Az OSE ellen más meccsre lehet számítani, és másra is kell majd figyelnünk, erről beszélt csapatkapitányunk.

- Az Oroszlány nagyon sokat fut, így kiemelten fontos lesz, hogy kellő hangsúlyt tudjunk fektetni a támadásainkra – mondta. - Nekünk is gyorsan kell kosárlabdáznunk, de mellette pontosnak is kell maradnunk, hogy ne tudjanak leindítani minket. Látjuk a sportéleten kívüli eseményeket is, és valószínűleg ismét lehetnek szurkolók a csarnokban. Ez remek hír. Bár idegenben fogunk játszani, higgye el mindenki, hogy így is nagyon várjuk már, hogy végre jó hangulatban, szurkolás mellett játszhassunk.

Hogy a szombat esti találkozó után is jó lesz-e a hangulat, azt majd meglátjuk. Mindenesetre nagyon szép ajándék lenne az a csapattól a vezetőedző, Dragan Alekszics felé, ha egy győzelemmel kedveskedne a születésnapja alkalmából. Alekszics ugyanis épp a meccs napján ünnepli 51. születésnapját.

---

Az OSE Lions közleménye:

Megkezdődött az online jegyértékesítés a szombati OSE LionsPécsi VSK-VEOLIA mérkőzésre. A jegyvásárlás egyesületünk weboldaláról érhető el, és maximum 70 fő vendég szurkolót tudunk fogadni. Sajnos a vendégeink részére büfét nem tudunk biztosítani. Megkérjük a vendég szurkolókat, hogy az online felületen a „V” szektor 1-6 soraiba 1-12 székekre foglaljanak, ez lesz a védett vendégszektor. A sporteseményen csak érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító okmánnyal lehet részt venni. Figyelem! A maszk viselése a sportcsarnok egész területén kötelező!

OSE Lions weblap >>
Online jegyértékesítés és beléptetés >>

---

Program:

2021.05.01. 18:00 | OSE Lions - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. rájátszás (9-14. hely), 7. forduló. Oroszlány, Krajnyik ’’Akác’’ András Sportcsarnok

A mérkőzést a MindiGO TV (előfizetéses) közvetíti. Élő stream >>