A harmadik meccsért harcolunk

2021.05.01 13:43NBI B

Vasárnap 17 órától a Lauber Dezső Sportcsarnokban fogadjuk a TF együttesét, az NB I. B Piros csoportjának 11. helyéért folyó párharc második meccsén.

A két győzelemig tartó párharc első felvonását a TF nyerte meg, méghozzá meglehetősen simán. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezernél is több sebből vérzik így a szezon végére NB I. B-s együttesünk. Elég, ha csak annyit nézünk meg, hogy tavaly, az alapszakasz első fordulójában, az MTK ellen győztes csapatunkból hányan hiányoznak mára. Nos, a számok magukért beszélnek. Az  akkori kezdő ötösünket teljes egészében nélkülöznie kellett Rab Gyulának a TF ellen. A hónapokkal ezelőtt még teljes csapatunkból az MTK ellen pályára lépő  nyolc játékosunkból hat hiányzik mostanra, plusz nincsen Meleg Gergő, és Martinez Ralf sem. Ha innen nézzük a dolgot, akkor önmagában az, hogy hatalmasat küzdve kiharcoltuk a bentmaradást már fantasztikus eredmény. Onnantól pedig minden egyes meccs a helyosztókon már csak ajándék, illetve egy lehetőség azon fiatal kosarasainknak, akik most megkapják az esélyt a bizonyításra.

Vasárnap tehát mindent egybevéve megint csak nem mi leszünk az esélyesek, ugyanakkor hazai környezetben, felszabadult játékkal, mindenféle különösebb tét nélkül talán meglepetést okozhatunk, és kiharcolhatjuk a harmadik meccset. 

Program:

2021.05.02. 17:00 | Pécsi VSK-CARGATE - TF-Budapest (zárt kapus)
Férfi kosárlabda NB I. B. rájátszás (11-12. hely), 2. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok