A KTE ellen folytatjuk

2021.05.06 16:54NBI A

Andrija Csirics szerint jól szolgálta a felkészülést a Kecskemét elleni meccsre a Jászberénnyel játszott bajnoki.

Végre szurkolók előtt, végre végig hajtva és jól játszva arattunk győzelmet szerdán a Jászberény ellen. Persze az ellenfél összeállítását látva ez kötelező is volt. Csapatunk edzője, Andrija Csirics is így gondolja ezt.

- Amikor megláttuk hogyan áll fel a Berény, még jobban kellett hangsúlyoznunk a játékosoknak, hogy muszáj végig komolyan venni a meccset  árulta el Csirics. - Az igazat megvallva, így ez a bajnoki olyan volt, mint egy erősebb edzés. De sok szép dolgot mutattak a fiúk, és jó pár figurát tudtunk gyakorolni. Igazából jó kis felkészülés volt ez a bajnokságból hátralévő három meccsünkre.

Amiből az első már pénteken következik is, Kecskemétre utazunk.

- Sok újdonságot nem fogunk tudni mutatni egymásnak  vallotta be edzőnk. - Jól ismerjük egymást a KTE-vel. Ugyanakkor nagy kérdés, hogy milyen összeállításban lép majd pályára ellenfelünk, erre nem tudunk előre felkészülni. Viszont nagyon szeretnénk az utolsó fordulókból a lehető legtöbbet kihozni. A play out első fele nem sikerült jól, most szeretnénk javítani az eddigieken, és kicsit kárpótolni a szurkolóinkat is. Éppen ezért mindent meg fogunk tenni azért, hogy nyerni tudjunk idegenben is. 

---

Program:

2021.05.07. 17:00 | Kecskemét - Pécsi VSK-VEOLIA
Férfi kosárlabda NB I. rájátszás (9-14. hely), 9. forduló. Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

A mérkőzést a MindiGO TV (előfizetéses) közvetíti. Élő stream >>

---
Képek: PVSK-Veolia - Kecskemét, ápr. 21.