Fiatal magasemberrel bővül keretünk

2021.06.09 17:01NBI A

A 21 éves Kalmár Viktor Paksról érkezik, és szeretne hasznára lenni csapatunknak.

Újabb olyan fiatal játékost sikerült szerződtetnünk, aki a következő szezonban az NB I. B Piros csoportjában szereplő csapatunk mellett, az U23-as szabály miatt Dragan Alekszics vezette nagycsapatunknak is hasznára lehet majd. A 21 esztendős Kalmár Viktor Paksról teszi át székhelyét a Pécsre, és 205 cm-es magasságával és 115 kilójával a palánkok alatt tehet majd hozzá a reménybeli sikerekhez.

- Pár hete keresett meg a PVSK, aminek nagyon örültem – mondta új játékosunk, Kalmár Viktor. - A saját pályafutásom és fejlődésem szempontjából ideálisnak tűnt, hogy ide igazoljak, így boldog vagyok, hogy ez összejött.

Viktor az előző szezonban az ASE mellett az NB I. B-ben is szerepelt Bonyhádon, igaz a mögöttünk hagyott bajnoki évadot inkább elfelejtené. Előbb egy sérülés, majd a sokakat utolérő koronavírus hátráltatta őt, így az A csoportban nem tudott annyit játszani, amennyit szeretett volna.

- Most úgy beszéltem meg Dragan Aleksziccsel is, hogy az A csoportos együttes lesz a prioritás, és attól függően, hogy ott mennyit tudok pályán lenni, visszajátszok majd az NB I. B-s együttesbe is – árulta el. - Ez az esetleges kettős terhelés nem lesz ismeretlen nekem, úgyhogy nem is tartok tőle. Sőt, sokkal inkább nagyon várom már. A lehető legtöbb játékpercet akarom magamnak kiharcolni, és szeretnék nagyon hasznos tagja lenni a PVSK-nak az új szezonban.