Újabb ismerőst igazoltunk

2021.06.28 10:57NBI A

Klubunk vezetése megállapodott Popadics Miljannal, így a fiatal kosárlabdázó, egy soproni kitérő után ismét a PVSK-t erősíti a következő szezonban.

Az 1999-ben született Popadics Miljan – korábbi játékosunk, Marko Popadics öccse – tavaly igazolt Sopronba azt követően, hogy előtte éveken át pallérozódott a PVSK utánpótlás-csapataiban, és nyújtott ott egyre jobb teljesítményt. A 3-4-es poszton bevethető fiatal játékos azonban most visszatér Pécsre, aláírta ugyanis új szerződését együttesünkkel.

- Pécs a második otthonom, ezért is döntöttem úgy, hogy visszatérek – mondta el régi-új kosarasunk. - A Sopronban töltött szezont megelőzően négy és fél évet töltöttem el itt, így amikor kiderült, hogy ismét esélyem nyílik a PVSK-ban játszani, nagyon boldog lettem. Nekem ez hatalmas megtiszteltetés.

A tervek szerint Popadics az A csoportos együttesünk mellett az NB I. B Piros csoportjában szereplő gárdánkban is játszani fog az előttünk álló szezonban. Vezetőedzőnk, Dragan Alekszics számára már csak azért is nagyon jó hír a visszatérése, mert az U23-as szabályba is beleillő, rendkívül tehetséges játékossal bővült a variációs lehetőségeinek sora.

- Remélem esélyt kapok arra, hogy mind a két osztályban bizonyíthassak – jelentette ki Popadics. - Mindkét csapatot szeretném segíteni a céljai elérésében. Szorgalmas vagyok. Addig fogok dolgozni, amíg rá nem szolgálok arra, hogy megkapjam az esélyt. Fiatal játékosként az az elsődleges célom, hogy fejlődjek, hogy a pozitív hozzáállásommal és az energiámmal jelezzem az edzőimnek, lehet rám számítani. És természetesen szeretném hozzásegíteni a PVSK-t ahhoz, hogy sok-sok meccset nyerjen meg az új szezonban.